10 rules of successful nations

1,440L

Kjo është ekonomia për njerëzit që e kanë me nxitim.

Author:Ruchir Sharma

Cilat janë kombet që, me shumë gjasa, do të kenë sukses apo do të dështojnë në ekonominë e sotme? Në këtë udhëzues të rëndësishëm, strategu dhe investitori global, Ruchir Sharma sintetizon urtësinë e librit të tij më të shitur në botë “The Rise and Fall of Nations” për të krijuar dhjetë rregulla kryesore për të identifikuar fituesit dhe humbësit në skenën botërore.

Kjo është ekonomia për njerëzit që e kanë me nxitim.

Categories: ,