100 Kompanitë e para te fitimit 2014

500L1,000L

ANALIZË PËR EKONOMINË SHQIPTARE BAZUAR NË SPECIALE REZULTATET E KOMPANIVE ME FITIM MË TË LART

CILAT JANË 100 SIPËRMARRJET QË KISHIN FITIME MË TË LARTA NË VITIN 2014. KRYESOJNË BANKAT DHE TELEKOMUNIKACIONET. SEKTORËT, QË PO MATUROHEN DHE ATO, QË PO LULËZOJNË. NJË GUIDË MBI SEGMENTET
ME NORMA MË TË LARTA FITIMI NË EKONOMINË SHQIPTARE…

Clear
SKU: N/A Category:
Formati

Fizik, Elektronik