100 Kompanitë TOP 2015, sipas fitimit

500L1,000L

KURORA E KËTIJ VITI U SHKON BIZNESEVE SHTETËRORE TË ENERGJISË, SIPËRMARRJEVE ME FITIME TË GARANTUARA NGA MARRËVESHJET E FAVORSHME KONCESIONARE, BANKAVE, KOMPANIVE TË NDËRTIMIT (KRYESISHT ATO QË KANË KONTRATA ME SHTETIN) DHE NËNKONTRAKTORËVE TË KOMPANIVE PUBLIKE TË ENERGJISË. BIE FITIMI I TELEKOMUNIKACIONEVE, NËNKONTRAKTORËVE TË NAFTËS E LOJËRAVE TË FATIT.

Clear
SKU: N/A Category:
Formati

Fizik, Elektronik