200 Kompanite sipas fitimit 2019

500L1,000L

BIZNESI I GARANTUAR I KONCESIONEVE KRYESON NË LISTËN E KOMPANIVE MË TË MËDHA SIPAS FITIMEVE, SA I PËRKET PËRFITUESHMËRISË. I DYTI RENDITET
NDËRTIMI. INDUSTRIA PËRPUNUESE ËSHTË MË E “DISKRIMINUARA”. SI U ZHVILLUA NË DEKADA NJË MODEL I PAQËNDRUESHËM ZHVILLIMI, EFEKTET E TË CILIT PO BËHEN  TË DUKSHME VITET E FUNDIT. RENDITJA E KOMPANIVE MË TË MËDHA “MONITOR 200, SIPAS FITIMEVE” DHE E ATYRE ME NORMA MË TË LARTA.

Clear
SKU: N/A Category:
Formati

Fizik, Elektronik