200 Kompanite sipas fitimit 2020

500L1,000L

NDONËSE NJË VIT I VËSHTIRË, PJESA MË E MADHE E SIPËRMARRJEVE TË MËDHA KANË ARRITUR QË TË MBAJNË NORMA FITIMI TË QËNDRUESHME, TEKSA RËNIA E TË ARDHURAVE, NË SHUMË RASTE, ËSHTË KOMPENSUAR ME TKURRJEN AGRESIVE TË SHPENZIMEVE. KONCESIONET KANË VIJUAR TË JENË NDËR
BIZNESET MË FITIMPRURËSE NË VEND EDHE NË PANDEMI, DUKE DËSHMUAR SE RISKU FINANCIAR MBAHET KRYESISHT NGA SHTETI. NDËRTIMI MBETET INVESTIMI QË TË JEP KTHIME TË LARTA DHE NUK ËSHTË RASTËSI QË SHUMË SUBJEKTE PO ORIENTOHEN NË KËTË SEKTOR. LULËZIMI I BIZNESIT TË SHËNDETIT DHA KTHIME TË MËDHA VETËM PËR LABORATORËT, NDËRSA SPITALET VIJOJNË TË DEKLAROJNË HUMBJE. INDUSTRIA PËRPUNUESE RAPORTON NORMA NJËSHIFRORE FITIMI, DUKE MOS QENË LAKMUESE PËR TËRHEQJE KAPITALI. TREGTUESIT E KARBURANTEVE PUNOJNË “PËR MBIJETESË”, PAK FITOJNË DHE DISTRIBUTORËT E MËDHENJ. SI U RRITËN SIPËRMARRJET E IT NË VITIN E PANDEMISË

Clear
SKU: N/A Category:
Formati

Fizik, Elektronik