50×60 cm Albes Fusha 2

96,000L

Marrëdhënia mes personazheve dhe hapësirës kthehet në një lojë të dyfishtë, ku në momente të caktuara, hapësira është personazhi kryesor në të cilin subjekti alienizohet, duke kryer një dorëzim të pakushtëzuar karshi atmosferës, e cila ka tendenca shpërthyese, duke thyer konvencionin tradicional të zbërthimit të spektrit koloristik mes objektit dhe subjektit.

Me shume:

Author:Albes Fusha
Category: