50×60 cm Albes Fusha

108,000L

50 x 60 cm

Duket sikur vepra e Albes Fushës tenton të thyejë kompozimin, duke dalë jashtë tij, në një ritëm kompozicional dhe koloristik vallëzues. Hapësira është një koncept, i cili rivlerësohet si një nocion relativ dhe i pakonturuar,nëpërmjet së cilës artisti eksploron lirinë e tij personale.

Nëpërmjet lojës kompozicionale, ai e thyen horizontalitetin, me ndërhyrje brutale vertikale, duke krijuar në të njëjtën kohë dhe një lloj komunikimi me hapësirën jashtë telajos, ku interpretimi subkonshiecial të ofron një lëvizje dinamike, por në të njëjtën kohë dhe organike.

Me shume:

Author:Albes Fusha
Category: