60 x 60 Albes Fusha

84,000L

Personazhet e tij përherë fluturojnë, ashtu si vetëshpirti njerëzor, me figura të tejzgjatura, si për të na dhënë imazhin e gjigantëve shpirtërorë. Karakteret nuk ravijëzohen në detaje, por në siluetë brenda të cilëve ka një vello misticizmi, që i lihet shikuesit për ta zbuluar.

Mund të themi se piktura e Albes Fushës është një art, i cili është i destinuar për t’u shijuar, jo vetëm në këndvështrimin koloristik, teknik apo kompozicional, por të atmosferës që përcjell, si dhe historive që, përmes nënshtresëzimit, na i ofron me sinqeritet.

Me shume:

Author:Albes Fusha
Category: