Mid City Vibes

108,000L

Susan Logoreci është një artiste Amerikane me origjinë Shqiptare lindur dhe rritur në Monterey të Kalifornisë.

Ajo është një pinjolle e familjes Logoreci nga Shkodra, ku babai i saj Zefi i ushqeu fëmijëve të tij dashurinë për artin dhe historinë e vendit të tyre.

Susan u rrit duke vizatuar në mjedisin magjepsës të Kalifornisë dhe pasi kreu shkollën e mesme arriti të fitojë bursë studimi në Institutin e Artit të San Franciskos.

Krijimet e Susan konsistojnë në vizatime me laps me ngjyra të qyteteve nga një këndvështrim ajror.

Veprat i pasqyrojnë hapësirat që ne krijojmë, ndajmë si dhe infrastrukturën e cila i lidh njerëzit me peizazhin, duke i frymëzuar ata që t’i përjetojnë këto vende në mënyra të reja.

Author:Suzan Logoreci
Category: