shop.monitor.al

 

Abonohuni në Revistën Ekonomike Monitor

Që nga viti 2000, Monitor sjell analizat dhe lajmet më të rëndësishme ekonomike në Shqipëri dhe nga gjithë bota.

Revista publikohet të hënën, print çdo dy javë dhe online çdo javë të vitit.