shop.monitor.al

Login

Register

*Vlera e transportit është 150 Lekë (0-3kg). Mbi 3kg, +30lekë / kg.
*Për dërgesa jashtë Tiranës vlera e transportit është 250 Lekë (0-3kg). Mbi 3kg, +50lekë / kg.

Të dhënat tuaja personale do të përdoren për porosinë tuaj, për të mbështetur përvojën tuaj në të gjithë këtë faqe në internet dhe për qëllime të tjera të përshkruara në rregullat e privatësisë sonë.