“Arkitektura e natyrës”, 90 x 80 cm

108,000L

“Arkitektura e natyrës”, 75 x 95 cm, 900 euro

Një nga pikësynimet e artistit është observimi i asaj që ai percepton dhe më pas interpretimi dhe krijimi i një realiteti ku ai merr rolin e krijuesit.

Në tërë rrugëtimin e tij, arti është orientuar nga këto parime që nga njeriu primordial deri tek artistët bashkëkohorë.

Artan Buca i përket pikërisht këtij mentaliteti artistik, ku ai kthehet nga një vrojtues në interpretues i një realiteti, i cili nuk kalon përmes filtrave thërritës, por shtresëzimeve që flasin përmes heshtjes, duke na dhënë mesazhe dhe histori ku të gjithë fillojmë dhe gjejmë një pjesë tonën.

Me shume:

Author:Artan Buca
Category: