100 Kompanitë sipas fitimit -Top 2016

500L1,000L

RULETA E FITIMEVE

CILAT JANË 100 SIPËRMARRJET ME FITIME MË TË LARTA NË VEND PËR VITIN 2016. SEKTORËT QË FITOJNË MË SHUMË DHE ATA QË “VUAJNË” PËR T’U KËNAQUR ME PAK.
NJIHUNI ME 10 SUBJEKTET ME NORMAT MË TË LARTA TË KTHIMIT, QË MARRIN MBRAPSHT SI FITIM, MË SHUMË SE GJYSMËN E TË ARDHURAVE TË REALIZUARA GJATË VITIT.

Clear
SKU: N/A Category: