200 Kompanite sipas fitimit 2018

500L1,000L

JOSHJA E TENDERËVE DHE KONCESIONEVE

Si u nda torta e fitimeve në ekonominë shqiptare në vitin 2018. Pjesa më e madhe e kompanive  qarkullojnë shumë para, por kanë norma fitimi minimale, një tregues i vlerës së shtuar të
ulët dhe orientimit të ekonomisë drejt tregtisë. Më të fituarit mbeten koncesionarët, që kanë një kthim të garantuar në kurriz të taksapaguesve, së bashku me subjektet që punojnë me
tenderë publikë. Sa janë normat e fitimit sipas sektorëve kryesorë dhe cilat janë 10 subjektet me përfitueshmërinë më të lartë, që marrin mbrapsht si fitim, më shumë se gjysmën e të
ardhurave të realizuara gjatë vitit? Lexoni renditjen e “Monitor 200 sipas fitimeve”

Clear
SKU: N/A Category:
Formati

Fizik, Elektronik