200 Kompanitë sipas fitimit 2021

500L1,000L

NJË THIRRJE “E PAFAJSHME” PËR INVESTIM NË TITUJT QEVERITARË!

Në prononcimet që lidhen me  sistemin financiar kërkohet mjaft kujdes e maturi. Thelbësore është që vendimet, këshillat e politikat publike të ndjekin logjikën e mekanizmave të tregut. Sjelljet e matura është e nevojshme të tregohen, veçanërisht në vitin 2022, për vetë ngarkesën që bart ky vit, si moment kthese në zhvillimet ekonomiko financiare. Pas dy vitesh pandemi, që shkaktoi çrregullime në aspektin ekonomik, shoqëror dhe psikologjik në të gjithë botën, viti 2022 filloi me konfliktin në Ukrainë, duke rritur peshën e pasigurisë dhe të paqartësisë. Problemet e prodhimit, zinxhirëve të furnizimit dhe mungesës së fuqisë punëtore, po shoqërohen me rritje të inflacionit dhe rritje agresive të normave të interesit kudo në tregjet kryesore të botës, por edhe në ekonomitë e vogla.

Clear
SKU: N/A Categories: ,
Formati

Fizik, Elektronik